Návod k přípravě polotovarů ke smažení

Příprava krekrů je jednoduchá.
Nejprve si připravte fritovací hrnec na ideální teplotu kolem 180-190°C. Pokud chcete provést kontrolu správné teploty, vložte pár snacků do již rozpáleného oleje. Budou hotové během několika vteřin, zvětší objem, změní barvu a zároveň vystoupají na hladinu oleje. Doporučujeme smažit jednotlivé druhy samostatně. Každý produkt potřebuje pro svou přípravu odlišný čas a teplotu.

fritak_fritovaci
Hotové krekry můžete osolit, případně doporučujeme okořenit například grilovacím kořením, chilli kořením, sušeným sýrem, sladkou paprikou, sušenou cibulkou či česnekem, dále se fantazii meze nekladou. Vyzkoušet můžete také klasický kečup, salsy a jiné omáčky.

Doporučení:
– doporučujeme udržovat dostatečnou teplotu pro smažení;
– při smažení v hrnci či na pánvi hrozí připálení snacků, věnujte proto přípravě zvýšenou pozornost;
– produkt není vhodný pro děti do 3 let;
– výrobek obsahuje obilniny obsahující lepek;
– polotovar nelze a není vhodné konzumovat bez tepelné úpravy.

Video