Příprava snacků je jednoduchá. Nejprve si připravte fritovací hrnec na ideální teplotu kolem 180-190°C. Pokud chcete provést kontrolu správné teploty, vložte pár snacků do již rozpáleného oleje. Budou hotové během několika vteřin, zvětší objem, změní barvu a zároveň vystoupají na hladinu oleje. Doporučujeme smažit jednotlivé druhy samostatně. Každý produkt potřebuje pro svou přípravu odlišný čas a teplotu.

fritak_fritovaci
Hotové snacky můžete osolit, případně doporučujeme okořenit například grilovacím kořením, chilli kořením, sladkou paprikou, sušenou cibulkou či česnekem, dále se fantazii meze nekladou. Vyzkoušet můžete také klasický kečup, salsy a jiné omáčky.

Doporučení:
– doporučujeme udržovat dostatečnou teplotu pro smažení;
– při smažení v hrnci či na pánvi hrozí připálení snacků, věnujte proto přípravě zvýšenou pozornost;
– produkt není vhodný pro děti do 3 let;
– výrobek obsahuje obilniny obsahující lepek;
– polotovar nelze a není vhodné konzumovat bez tepelné úpravy.

 

Video